Gar­na­len­cock­tail met ro­de pe­per en kom­kom­mer

(73)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 73

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes, longdrinkglazen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd 2 plakjes van de komkommer en halveer ze. Snijd de rest van de komkommer met een kaasschaaf in lange linten. Snijd de rode peper in reepjes. Meng de komkommer, rode peper, het basilicum en beide soorten garnalen. Houd 4 grote cocktailgarnalen achter voor garnering.
  2. Klop een dressing van de sojasaus, oestersaus en sesamolie. Breng op smaak met limoensap. Schep om met het komkommermengsel en verdeel over de glazen. Rijg de halve plakjes komkommer met de achtergehouden cocktailgarnalen aan de prikkers en steek in de glazen.
video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 220 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.