Wen­tel­teef­jes met cus­tard

(108)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 8 personen
3 108

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Klop de eieren los met de melk, kaneel en suiker. Haal de sneetjes brood door het eimengsel. Zorg ervoor dat het brood het mengsel goed opneemt.
  2. Bereid de custard volgens de bereidingswijze op de verpakking. De custard moet warm, maar niet gloeiend heet zijn.
  3. Verhit de helft van de boter en bak de helft van het brood in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Houd warm op een bord onder aluminiumfolie. Verhit de rest van de boter en bak de rest van het brood op dezelfde manier.
  4. Verdeel de wentelteefjes over 8 borden, leg er een bol ijs bij en schep de warme custard erover.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.