Groen­te­crum­ble

  • bijgerecht
  • 8 personen
  • 210 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 8 personen
3 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine, ovenschaal (25 x 30 cm)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Haal de zachte binnenkant uit het brood en verkruimel grof. Leg de kruimels op de bakplaat en rooster ze 10 min. in de oven terwijl die aan het voorverwarmen is. Schep halverwege om. Laat de kruimels afkoelen en maal ze samen met de kaas fijn in de keukenmachine. Voeg de blaadjes van de kruiden toe en maal tot het broodkruim groen is.
  2. Snijd de knolselderij en winterpeen in frietjes en doe ze in de ovenschaal. Meng de ui erdoor. Schep om met de olie en peper en zout naar smaak. Rooster de groenten 25 min. in de oven.
  3. Bestrooi de groenten met het kruim en bak nog 10 min. tot het kruim goudbruin is.

Tip:

*Tijdelijk in assortiment in december.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.