Me­dail­lons met pad­den­stoe­len

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 700 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(106)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 106

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven op 200 °C. Bak de rösti op een met bakpapier beklede bakplaat in ca. 20 min. goudbruin. Keer halverwege.
  2. Snijd ondertussen het vlees in 8 stukken. Bestrooi met peper en zout. Vouw de ham dubbel en omwikkel het vlees ermee.
  3. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de sjalot 1 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak 4 min. Voeg de blaadjes van de tijm uit de paddenstoelenmix en de madeira toe. Zet het vuur laag en voeg de slagroom toe. Laat 6 min. inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak het vlees in 6 min. bruin vanbuiten en rosé vanbinnen. Keer halverwege. Serveer met de saus en rösti. Lekker met aspergetips.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 44 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.