Bief­stuk met krui­den­korst­je

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 635 kcal voedingswaarden
    • 35 min. bereiden
    • 6 min. wachten
(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 54

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine, ovenschaal ca. 20 x 20 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven op 200 °C. Snijd de aardappelen in parten en kook 10 min. Maal het brood in de keukenmachine tot kruim. Voeg de tijm, 1 el olie en peper en zout toe. Bak het kruim 5 min. in een koekenpan zonder olie of boter.
  2. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelen in 10 min. goudbruin. Kook de bloemkool in 6 min. beetgaar. Giet af, be-sprenkel met 1 el olie en schaaf de kaas erover.
  3. Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de biefstuk 3 min. op hoog vuur. Leg in de ovenschaal, bestrooi met het broodkruim en bak 6 min. in het midden van de oven. Laat buiten de oven 3 min. rusten onder aluminiumfolie. Schep de rucola met peper en zout door de aardappelen. Leg de biefstuk op 4 borden en serveer met de aardappelen en de bloemkool.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.