Bon­bon van car­p­ac­cio met krui­den­sa­la­de

Culinair hapje op sterrenniveau. Maar wel zó gemaakt.

(368)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje Culinair hapje op sterrenniveau. Maar wel zó gemaakt. 8 personen
3 368

Ingrediënten

8 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de rucola met de peterselie en het basilicum. Meng er de vinaigrette, kaassnippers en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio door.
  2. Leg 3 plakjes carpaccio op het werkblad en let hier 1/8 van de kruidensalade op. Vouw het vlees zo strak mogelijk over de sla heen en vorm een bolletje. Draai om. Maak zo nog 7 bonbons. Bestrooi met peper en zout.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 45 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 215 mg
  • vezels 0 g
Tags
Ook te zien in

Bonbon van carpaccio met kruidensalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bon­bon van car­p­ac­cio met krui­den­sa­la­de

1
  • 20 g rucola
  • 10 g platte peterselie
  • 200 g carpaccio
  • 7½ g basilicum

Meng de rucola met de peterselie en basilicumblaadjes. Meng er de vinaigrette, kaassnippers en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio door.

2

Leg 3 plakjes carpaccio op het werkblad en leg hier 1/8 van de kruidensalade op.

3

Vouw het vlees zo strak mogelijk over de sla heen en vorm een bolletje. Draai om. Maak zo nog 7 bonbons. Bestrooi met peper en zout. Bon appétit!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.