Zalm op z'n oos­ters

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
2 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Dep de zalmhaasjes droog. Bestrijk de vis (niet de huid) met de oestersaus en bestrooi met peper. Bak met de huid naar beneden in een koekenpan met antiaanbaklaag op laag vuur in 7 min. gaar. Keer de laatste min. Neem uit de pan en neem de huid van de vis. Bak de huid op hoog vuur in 1 min. knapperig. Druk met een spatel tegen de pan. Serveer de zalm met de huid. Lekker met haricots verts en shiitake.

video

Vis en vlees bak­ken

Instructievideo - 00:58 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 275 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.