Ge­roos­ter­de pa­pri­kasa­la­de

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • plastic zak

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paprika's op barbecue in 10 minuten rondom zwart roosteren. Paprika's ca. 10 minuten in plastic zak stoppen, zodat vel los stoomt. Paprika's onder stromend water pellen. Paprikavruchtvlees in stukjes snijden. Intussen tomaten ca. 5 minuten op barbecue leggen tot vel los laat. Tomaten pellen en in blokjes snijden. Sjalotje en knoflook pellen en snipperen. Koriander en peterselie boven kom fijn knippen. Alle ingrediënten door elkaar scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 95 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.