Bief­stuk op Au­stra­li­sche wij­ze

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 165 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 2 uur wachten
(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 8

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Wijn in ondiepe schaal schenken en kruiden toevoegen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Vlees hierin ca. 2 uur op kamertemperatuur marineren of nacht in koelkast zetten.
  2. Vlees droogdeppen met keukenpapier en op barbecue bruin roosteren. Biefstukken ca. 2 à 3 minuten per kant roosteren, afhankelijk van dikte van vlees en gewenste gaarheid. Vlees na bakken met zout en peper bestrooien. Serveren met kruidenboter of barbecuesaus. Lekker met gepofte aardappels en maïskolven of gemengde salade met maïskorrels en rode bonen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 165 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 2 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.