Cas­hew­no­ten­pes­to

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 6 personen
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Koriander, inclusief steeltjes, fijn hakken. Knoflook pellen en uitpersen. In keukenmachine of vijzel cashewnoten fijnmalen of wrijven. Koriander, knoflook en kaas toevoegen en geheel fijnmalen. Zoveel olie toevoegen dat smeuïg mengsel ontstaat.

Tip:

De pesto is in de koelkast enkele dagen houdbaar. Lekker op stokbrood, geroosterd brood, crostini, ciabatta met kipfilet en tomaat, door pasta, in kipgerechten en gerechten met tomaat.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 185 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.