Mos­se­len-cho­ri­zo­p­rik­ker­tjes

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans borrelhapje 12 stuks
3 18

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In kom citroensap en olie en paprikapoeder tot dressing kloppen. Knoflook erboven uitpersen. Mosselen door dressing scheppen en afgedekt ca. 1 uur marineren, af en toe omscheppen. Paprika wassen, schoonmaken en in 12 stukjes snijden.
  2. Aan prikkertje zilverui steken. Mossel uit marinade scheppen en in plakje chorizo rollen, aan prikker steken. Als laatste stukje paprika eraan doen.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 35 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.