Roc­ket­sa­la­de met ci­troen­kip

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Citroen schoonboenen en 1 theelepel schil er afraspen. Citroen uitpersen. In diep bord dressing, citroensap en geraspte schil door elkaar roeren. Kipfilet in dunne plakjes snijden, door dressing wentelen en ca. 6 minuten laten staan. Intussen in pan met weinig water en zout aardappelplakjes in ca. 4 minuten beetgaar koken. Avocado schillen en in plakken snijden. Aardappelplakjes afgieten. Sla en aardappelplakjes over twee borden verdelen. Hierop plakjes avocado en kipfilet leggen. Rest van dressing erover sprenkelen en bestrooien met peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.