Blauw­a­der­kaas­fon­due

(70)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 70

Ingrediënten

Keukenspullen
  • caquelon (kaasfonduepan)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roer de maizena met 3 el wijn tot een glad mengsel. Schenk in de caquelon of de pan en voeg de rest van de wijn toe. Breng aan de kook. Voeg het citroensap toe. Roer eerst de geitenkaas er in porties door en daarna de blauwaderkaas. Roer tot een gladde, dikke fondue. Breng op smaak met peper. Bestrooi met de bieslook.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 44 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.