Tri­f­le met ka­neel­kwark en peer

(227)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 227

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verkruimel de kruidcake boven de glazen. Verdeel er de peertjes over. Schenk in elk glas 2 el van het perenvocht. Klop de kwark los met de kaneel en poedersuiker. Verdeel de kaneelkwark over de glazen.

variatietip:

Met alcohol? Vervang het perenvocht door 2 el Baileys (fles 0.7 liter, slijter)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in

Trifle met kaneelkwark en peer

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tri­f­le met ka­neel­kwark en peer

1
1
  • 450 g kruidcake

Verkruimel de kruidcake boven de glazen.

2
2
  • 1 pot halve peertjes met kaneel

Verdeel er de peertjes over. Schenk in elk glas 2 el van het perenvocht.

3
3
  • 500 g volle kwark
  • 1 el kaneel
  • 3 el poedersuiker

Klop de kwark los met de kaneel en poedersuiker.

4
4

Verdeel de kaneelkwark over de glazen.

variatietip:

Met alcohol? Vervang het perenvocht door 2 el Baileys (fles 0.7 liter, slijter)

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.