Ta­gli­a­tel­le met zalm

Dit pastagerecht zit vol verse ingrediënten en staat binnen 20 minuten op tafel. Wat wil je nog meer?

(641)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Dit pastagerecht zit vol verse ingrediënten en staat binnen 20 minuten op tafel. Wat wil je nog meer? 4 personen
3 641

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snipper ondertussen de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en snijd de helften in dunne plakjes. Voeg toe aan de ui en bak 3 min. mee. Schenk de room bij het ui-courgettemengsel en laat op middelhoog vuur 2 min. inkoken. Snijd de bieslook fijn. Voeg de zalmsnippers en bieslook toe. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 725 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Tagliatelle met zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ta­gli­a­tel­le met zalm

1
1
  • 300 g tagliatelle

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2
  • 1 ui

Snipper ondertussen de ui.

Ui snipperen

Instructievideo

00:52 min.

3
3
  • 2 el olijfolie

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min.

Ui fruiten

Instructievideo

00:31 min.

4
4
  • 2 courgettes

Snijd de courgettes in de lengte doormidden en snijd de helften in dunne plakjes.

5
5

Voeg toe aan de ui en bak 3 min. mee.

6
6
  • 200 ml room culinair

Schenk de room bij het ui-courgettemengsel en laat op middelhoog vuur 2 min. inkoken.

7
7
  • 25 g bieslook

Snijd de bieslook fijn.

8
8
  • 250 g zalmsnippers

Voeg de zalmsnippers en bieslook toe. Breng op smaak met peper en zout.

9
9

Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.