Ap­pel, ka­neel en ro­zijn

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 44

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rasp de ongeschilde appels. Besprenkel met het citroensap. Meng de rozijnen en walnoten erdoor. Verdeel over 4 kommen en bestrooi met kaneel.

Tip:

Walnoten smaken ook lekker op een pistoletje met brie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.