Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Rijk­ge­vul­de to­ma­ten­soep

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 655 kcal voedingswaarden
    • 35 min bereiden
    • 20 min wachten
(420)waardeer
Een lekker italiaans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: olijfolie, knoflook, preien, gepelde tomaten, groentebouillontablet, ciabatta, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en basilicum Italiaans hoofdgerecht 4 personen 655 kcal
3 420

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

1. Verhit de olie in een soeppan, pers de knoflook boven de pan en bak 1 min. Voeg de prei toe en bak op laag vuur 10 min. tot de prei begint te kleuren. 2. Voeg de tomaten en de bouillon toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur 20 min. koken. Pureer met de staafmixer. 3. Voeg het brood toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat de soep in 20 min. afkoelen tot lauwwarm. Roer na het afkoelen met een garde, zodat het brood beter wordt opgenomen. Verdeel de soep over 4 kommen en bestrooi met de kaas, pijnboompitten en het basilicum.

video

Prei was­sen

Instructievideo - 00:29 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 655 kcal
  • Eiwit 24 g
  • Vet 43 g
  • Koolhydraten 43 g
Tags