Kip­pen­soep met kas­tan­je­cham­pig­nons

(85)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 85

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de peper in reepjes en snijd de gember fijn. Breng in een pan 2 1/2 liter water aan de kook met de peper, gember, ui en bouillontabletten. Laat 10 min. op laag vuur koken. Voeg de kip, champignons, vissaus en suiker toe en kook nog 3 min. Doe de mie erbij en kook nog 3 min.
  2. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp, sap en de maïskolfjes toe en laat 1 min. koken. Doe de taugé erbij en verdeel de soep over 4 kommen. Lekker met koriander.
video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.