Thai­se gar­na­len met ha­ri­cots verts

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 425 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(118)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 118

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rasp de gember en doe in een kom. Snijd het steeltje van de peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg 2 el sap, het rasp, de peper, knoflook, olie, soja- en vissaus en suiker toe aan de gember. Pel de garnalen, verwijder het darmkanaal. Voeg toe aan de marinade. Laat 30 min. staan.
  2. Kook de haricots verts 7 min. Kook de mie de laatste 2 min. mee. Verhit een wok en roerbak de garnalen met marinade in 5 min. roze en gaar. Giet de mie en haricots verts af en verdeel over 4 kommen. Verdeel de garnalen met de marinade erover.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.