Ro­mi­ge prei­pas­ta met run­ders­au­cijs

(108)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 108

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan. Snijd de saucijzen elk in 3 stukken en bak ze 6 min. Voeg de prei toe en bak 4 min. mee. Meng de crème fraîche en 100 ml heet water erdoor en verwarm nog 2 min. op laag vuur.
  3. Schep de pasta door de preiroomsaus en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en rasp de kaas erboven.

Tip:

Vervang voor variatie 1 prei door 200 g bevroren tuinerwten (pak 450 g, diepvries).

video

Prei was­sen

Instructievideo - 00:29 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.