Spa­ghet­ti met kaas en reep­jes spek­lap

(89)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 89

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan. Bak de reepjes speklap in 8 min. bruin en gaar. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee. Snijd de broccoli in roosjes en de steel in plakjes. Voeg toe en roerbak in 8 min. beetgaar.
  3. Schep de spaghetti om met het spek-groentemengsel en de helft van de kaas. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.