Pu­ree met cham­pig­nons

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 37

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.
  2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de champignons en knoflook 5 min. Voeg de zuivelspread toe en laat al omscheppend smelten.
  3. Giet de aardappelen af. Stamp met de pureestamper tot een grove puree. Schep de champignons, roomkaas en bieslook erdoor en breng op smaak met peper en zout. Lekker met Hollandse gehaktballetjes en broccoli.
video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.