Gam­ba's met sher­ry­saus

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 6 personen
3 51

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 6 bierglazen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verdeel de sla over de glazen en druk een beetje aan. Schep de gamba's erop.
  2. Meng de mayonaise met de ketchup, tabasco en sherry. Breng op smaak met peper en zout. Schep 1 el saus op de garnalen en serveer de rest van de saus erbij.

Tip:

U kunt de saus 's ochtends bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. De rest van het gerecht bereidt u vlak voor serveren.

Tip:

Leg servetten op tafel en zet er een vingerbowl (bakje warm water met een schijfje citroen) bij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 215 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 14 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.