Cour­get­te­stamp­pot

(67)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 2 personen
3 67

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. Courgettes wassen en in blokjes van ca. 1 cm snijden. In grote pan 3 eetlepels olie verhitten. Ui en courgetteblokjes met kippenbouillontablet 8 à 10 minuten laten garen. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en gehakt in ca. 8 minuten rul bakken. Intussen puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden en toevoegen aan ui en courgette. Stamppotschotel bestrijken met zure room en gehakt erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 925 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 69 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.