Man­go- en pas­sie­vruch­ten­mous­se

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 6 personen
3 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mango dun schillen en vruchtvlees van pit afsnijden. Sap opvangen. Mango in blokjes snijden. Passievruchten halveren en vruchtvlees boven mango eruit scheppen. In mengbeker of met staafmixer mango met sap, passievruchten, roomijs en likeur tot gladde mousse pureren. Over 6 lage (water)glazen verdelen en direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 55 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 1 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.