Klets­kop­pen met cho­co­la­de­rand

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 6 stuks
3 48

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Groot vel bakpapier uitspreiden. Pan met bodem water aan de kook brengen. Chocolade boven steelpan in stukjes breken. Steelpan boven stoom van net kokend water hangen en chocolade al roerend laten smelten. Chocolade van vuur halen en pannetje schuin houden. Randen van kletskoppen door chocolade wentelen. Op bakpapier laten opstijven.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 13 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.