Krui­di­ge spi­na­zie met kik­ker­erw­ten

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. In zeef kikkererwten laten uitlekken. In (braad)pan 2 eetlepels olie verhitten. Bosui ca. 3 minuten zachtjes bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Komijn en geelwortel erdoor roeren. Spinazie toevoegen en op laag vuur al omscheppend in ca. 2 minuten laten slinken. Rest van olie, tomatenpuree en kikkererwten erdoor roeren en nog ca. 5 minuten zachtjes meestoven. Op smaak brengen met zout, peper en citroensap.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 160 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.