Zalm te­riy­a­ki

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 190 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 63

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng in een kom de ketjap met gemberpoeder, honing en azijn. Schep de zalm door de marinade. Laat 30 min. afgedekt in de koelkast marineren.
  2. Verhit de grillpan. Bak de zalm 3 min. Keer regelmatig.
video

Ma­ri­ne­ren

Instructievideo - 00:40 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.