Fi­let­lap­jes met par­ma­ham en sa­lie

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Keukenspullen
  • tafelgrill, cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zet de tafelgrill aan op de hoogste stand. Bestrooi de filetlapjes met de salie en peper en zout. Vouw om elk lapje vlees een plak rauwe ham en zet vast met een cocktailprikker. Bestrijk het vlees met de olie en bak 4 min. op de grill. Keer halverwege.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 215 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.