Ei­tje met truf­fel­olie

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
ontbijt 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kwarteleitjes in ca. 5 minuten hard koken. Tapenade met slagroom op laag vuur verwarmen; niet laten koken. Eitjes afspoelen onder koud water, pellen en halveren. Tapenadecrème over vier lage kommetjes verdelen. Eitjes erin leggen. Truffelolie erover druppelen. Bestrooien met zout en peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 160 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.