Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

In­di­sche ge­hakt­scho­tel

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 625 kcal voedingswaarden
    • 15 min bereiden
    • 25 min wachten
(487)waardeer
Een lekker oosters recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vlees, zonnebloemolie, extra mager, Chinese roerbakmix, tomatenblokjes, pindakaas, ketjap, aardappelschijfjes en seroendeng Oosters hoofdgerecht 4 personen 625 kcal
3 487

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Bereiden

1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit 2 el olie in een wok. Bak het gehakt in 3 min. rul. Voeg de roerbakmix toe en bak 4 min. mee. Meng de tomaat, pindakaas, ketjap en peper naar smaak erdoor. Schep het gehakt-groentemengsel in de ingevette ovenschaal. 2. Verdeel de aardappelschijfjes over het mengsel. Meng de seroendeng met de rest van de olie en verdeel over de schijfjes. Bak de schotel in de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.

Tip

Strooi ook eens wat seroendeng over kipsaté met pindasaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 625 kcal
  • Eiwit 25 g
  • Vet 36 g
  • Koolhydraten 52 g
Tags