Ho­ning-mos­terd kar­bo­na­des

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 495 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 35 min. wachten
(102)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 102

Ingrediënten

Keukenspullen
  • broodrooster, ovenschaal (25 x 30 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster het brood in de broodrooster of leg de sneetjes 10 min. in de opwarmende oven. Meng de honing met de mosterd in een kommetje. Bestrijk de bovenkant van het vlees met het honing-mosterdmengsel.
  2. Verkruimel het geroosterde brood in een kom. Voeg peper en zout naar smaak toe. Strooi het broodkruim over het vlees.
  3. Meng de krieltjes met de ui, olie en peper en zout naar smaak. Schep in de ovenschaal en leg het vlees er bovenop. Bak in de oven in 30-35 min. goudbruin en gaar.

Tip:

Meng voor een knapperige bite 1 zak rucolasla (75 g) door de krieltjes en ui als deze uit de oven komen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.