Li­moen­ribs met ca­jun­fri­tes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 510 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(137)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 137

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Schep de frites op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de cajunkruiden en leg de ui ertussen. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven. Leg de tomaten met de snijkant naar boven samen met de spareribs bij de frites en ui. Bak nog ca. 10 min. tot de frites en spareribs bruin en gaar zijn.
  2. Knijp de limoenen uit boven een steelpan en voeg de honing toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur 1 min. inkoken. Verdeel de frites, ui en tomaat over 4 borden. Leg de spareribs erbij. Serveer met de limoenjus.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.