Vis en pes­to-prei­saus

(120)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 120

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aan­wijzingen op de verpakking.
  2. Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de courgette op hoog vuur 3 min. Draai het vuur lager, voeg de bevroren prei toe en verwarm 7 min.
  3. Verdeel ondertussen de kabeljauw in 4 porties en dep droog met keukenpapier. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kabeljauw in 5 min. gaar. Keer halverwege.
  4. Meng de spaghetti met de pesto en de groente­saus en verdeel over 4 borden. Leg op elk bord een stuk vis.

Tip:

Pesto is ook heerlijk op een tosti met mozzarella en tomaat.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.