Ra­ta­touil­le met ka­bel­jauw­fi­let

Aardappelen, groenten en vis op de bakplaat... Even in de oven en klaar!

(179)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht Aardappelen, groenten en vis op de bakplaat... Even in de oven en klaar! 4 personen
3 179

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 220 ºC. Snijd de aardappelen in dunne parten. Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm en de courgette in halve plakjes. Verdeel de aardappelparten met alle groenten over een met bakpapier beklede bakplaat.
  2. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en zout. Bak in de oven in ca. 35 min. gaar.
  3. Snijd de vis in 6 stukken en bestrooi met peper en zout. Leg de vis de laatste 10 min. tussen de groenten in de oven.

serveertip:

Verdeel voor een extra zilte smaak 1 blikje ansjovis (46 g) over de schotel, tegelijk met de kabeljauwfilet.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Ratatouille met kabeljauwfilet

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ra­ta­touil­le met ka­bel­jauw­fi­let

1
1

Verwarm de oven voor op 220 ºC.

2
2
  • 800 g vastkokende aardappelen
  • 1 aubergine
  • 1 courgette

Snijd de aardappelen in dunne parten. Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm en de courgette in halve plakjes.

3
3
  • 250 g cherrytomaten

Verdeel de aardappelparten met alle groenten over een met bakpapier beklede bakplaat.

4
4
  • 3 el olijfolie

Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en zout. Bak in de oven in ca. 35 min. gaar.

5
5
  • 500 g kabeljauwfilet

Snijd de vis in 6 stukken en bestrooi met peper en zout. Leg de vis de laatste 10 min. tussen de groenten in de oven.

serveertip:

Verdeel voor een extra zilte smaak 1 blikje ansjovis (46 g) over de schotel, tegelijk met de kabeljauwfilet.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.