Thai­se kip­cur­ry met au­ber­gi­ne

(133)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 133

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet­blokjes in 3 min. goudbruin. Voeg de aubergine toe en bak 4 min. mee. Doe de bevroren tuinerwten erbij en schenk de kokosmelk in de wok. Verwarm de curry nog 6-8 min. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de rijst over 4 kommen en schep de kipcurry erbij.

Tip:

Geef de curry een fris accent door er voor het serveren 3 el fijngesneden muntblaadjes over te strooien.

video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.