Ro­mi­ge spa­ghet­ti met zalm­reep­jes

Lang leve de kookroom. Romig en fris met cherry tomaatjes en courgette.

(381)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Lang leve de kookroom. Romig en fris met cherry tomaatjes en courgette. 4 personen
3 381

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer de courgette in de lengte en snijd de 2 helften in plakken. Halveer de cherrytomaten.
  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette 3 min. Voeg de tomaat en de zalm toe en bak 3 min. mee. Schenk de kookroom erbij en verwarm nog 3-4 min. Breng op smaak met peper en zout. Meng de spaghetti erdoor en verwarm nog 1 min. Verdeel over diepe kommen.
video

Spa­ghet­ti ko­ken

Instructievideo - 01:46 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 700 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Romige spaghetti met zalmreepjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ro­mi­ge spa­ghet­ti met zalm­reep­jes

1
1
  • 300 g spaghetti

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Spaghetti koken

Instructievideo

01:46 min.

2
2
  • 2 courgettes
  • 250 g cherrytomaten

Halveer de courgette in de lengte en snijd de 2 helften in plakken. Halveer de cherrytomaten.

3
3
  • 2 el olijfolie
  • 250 g zalmreepjes

Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette 3 min. Voeg de tomaat en de zalm toe en bak 3 min. mee.

4
4
  • 250 ml kookroom

Schenk de kookroom erbij en verwarm nog 3-4 min. Breng op smaak met peper en zout.

5
5

Meng de spaghetti erdoor en verwarm nog 1 min. Verdeel over diepe kommen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.