Bief­stuk op bed­je van ge­bak­ken ru­co­la

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit in een (grill)pan 2 el olie en bak de biefstukken in 4 min. vanbinnen rosé en vanbuiten bruin, keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Voeg de rest van de olie toe en bak de knoflook 30 sec. Schep het basilicum en de rucola erdoor en verwarm al omscheppend 30 sec. Roer de wijn en de azijn erdoor en verdeel direct over 4 (voorverwarmde) borden. Leg het vlees erop en bestrooi met versgemalen peper en grof zeezout. Lekker met pain de boulogne en een tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.