Voor­jaars­vis­soep

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 2 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In (soep)pan 7 dl water aan de kook brengen en bouillontabletten erin oplossen. Doperwtjes toevoegen en soep opnieuw aan de kook brengen. Soep afgedekt ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Soepgroenten en kabeljauw toevoegen. Soep nog ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Kabeljauw met lepel in kleine stukjes verdelen. Soep op smaak brengen met zout en peper. Serveren met peterseliecroutons en warm stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 325 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.