Bief­stuk met pe­per­saus

(61)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
argentijns hoofdgerecht 2 personen
4 61

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Peperkorrels met bolle kant van lepel fijn drukken. In pan peperkorrels, cognac en fond op hoog vuur tot 1 dl inkoken. Slagroom toevoegen en tot 1 1/2 dl inkoken. Op smaak brengen met zout. (Tot gebruik laten afkoelen en in koelkast zetten.)
  2. In pan boter verhitten. Biefstukken in ca. 4 à 6 minuten rosé bakken, halverwege keren. Intussen saus opnieuw verwarmen. Biefstukken op twee (voorverwarmde) borden leggen en saus erover en ernaast scheppen. Serveren met gebakken krieltjes en groene sla.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 38 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.