Groen­te­soep

(69)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 69

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Groenten schoonmaken, wassen en in stukjes, blokjes of ringetjes snijden. In soeppan olie verhitten en groenten al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Aan groenten 1 liter water en bouillontabletten toevoegen en aan de kook brengen. Soep met deksel schuin op pan ca. 20 minuten laten koken tot groenten zacht zijn. Met staafmixer soep pureren. Serveren met geroosterd boerenbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.