Ge­gra­ti­neer­de wit­lof­blaad­jes

(140)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 140

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de grill voor op hoogste stand. Vet de bakplaat in met olie. Snijd de onderkant van de stronkjes witlof en verwijder de harde kern. Roer de kaas los met een vork en meng de tijm en een mespunt peper erdoor. Vul de witlofblaadjes met de kaas, leg ze op de bakplaat en verdeel de honing en de pijnboompitten erover. Schuif de witlofblaadjes ca. 5 cm onder de hete grill en laat ze in ca. 2 min. licht goudbruin kleuren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 160 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.