Spi­cy biefreep­jes

(60)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 60

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de rode peper in dunne reepjes. Snijd de biefstuk in de lengte in zo dun mogelijke plakken. Bestrooi naar smaak met chilipeper en zout.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de biefstuk met de knoflook ca. 2 min. De biefstuk is dan bijna gaar. Voeg na 1 min. de rode peper toe. Bestrooi van het vuur af met de bosui en pinda's. Lekker met pandanrijst en beetgaar gekookte bimi.
video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 285 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.