Fris­se au­ber­gi­ne­sa­la­de

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Klop een dressing met de olijfolie, peper en zout. Verhit een grillpan op hoog vuur. Gril de aubergines in porties. Keer halverwege. Voeg de dressing toe. Bestrooi met de pijnboompitten en basilicum.

Tip:

Bewaar aubergine niet in de koelkast, maar op de fruitschaal.

video

Groen­ten gril­len en roos­te­ren

Instructievideo - 00:50 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 195 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.