Ita­li­aan­se ra­ta­touil­le

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 170 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 49

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder de steelaanzet van de aubergine en halveer in de lengte. Snijd elke helft in 3 parten en halveer die.
  2. Verdeel de aubergine, paprika, ui en knoflook over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bestrooi met de kruiden en peper en zout naar smaak. Bak de groenten ca. 30 min. in het midden van de oven. Leg na 15 min. de tomaat ertussen.

Tip:

Leg tegelijk met de tomaat 1 in parten gesneden bol mozzarella tussen de groente.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.