Aard­ap­pel­sa­la­de en ra­dijs en tuin­kers

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de aardappelen in plakken van 1/2 cm en kook ze in ca. 12 min. gaar. Klop een dressing van de olijfolie, wittewijnazijn, mosterd en peper en zout naar smaak. Schep met de radijs en de bosui door de nog warme aardappel. Garneer met 1 bakje tuinkers.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 370 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Aardappelsalade en radijs en tuinkers

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aard­ap­pel­sa­la­de en ra­dijs en tuin­kers

1
1
  • 1 kg aardappel

Snijd de ongeschilde aardappelen in plakken van 1/2 cm en kook ze in ca. 12 min. gaar.

2
2
  • 4 el olijfolie extra vierge
  • 2 el wittewijnazijn
  • 2 tl fijne mosterd

Klop een dressing van de olijfolie, wittewijnazijn, mosterd en peper en zout naar smaak.

3
3
  • 3 radijsjes
  • 1 zakje bosui
  • 1 bakje tuinkers

Snijd de radijs in plakken en de bosui in ringen. Schep met de radijs en de bosui door de nog warme aardappel. Garneer met 1 bakje tuinkers.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.