Var­kens­haas­spies met bie­ten­sa­la­de

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan, satéstokjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de aardappelen in stukken en kook 10 min. in water met zout. Giet af en laat uitlekken. Rijg de aardappelen, het vlees en de laurierblaadjes om en om aan de satéprikkers. Bestrijk met 2 el olie en bestrooi met peper en zout.
  2. Verhit de grillpan. Gril de spiesen in 8 min. rondom bruin en gaar.
  3. Snijd ondertussen de bietjes in blokjes en meng met de kikkererwten, de rest van de olie en peper en zout naar smaak. Snijd het witte gedeelte van de prei in zo dun mogelijke ringen en voeg toe aan de bietensalade. Serveer de spiesen met de salade.
video

Prei was­sen

Instructievideo - 00:29 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.