Spi­na­zie­cous­cous met lams­worst­jes

(133)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 133

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de worstjes in 8 min. bruin en gaar.
  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan. Bak de ui 5 min. Voeg de spinazie in delen toe. Schep om tot alle spinazie geslonken is. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min.
  3. Roer de couscous met een vork los en voeg toe aan de spinazie. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de couscous over 4 borden en leg de worstjes ernaast.

Tip:

Lekker met tzatziki (potje 190 g).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.