Veld­sla met bra­men en gei­ten­kaas

(77)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 77

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Houd 5 bramen apart en maak een dressing van de rest van de bramen door met een staafmixer te pureren met de olijfolie en azijn. Voeg de sjalot en peper en zout naar smaak toe. Meng de rest van de bramen met de dressing, rucola en veldsla. Verkruimel de geitenkaas over.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 205 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.