Ge­hakt­brood en pep­pa­dew

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 540 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 57

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier, ovenschaal (20 x 15 cm)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Week het brood 2 min. in de melk. Verwijder ondertussen het vel van de worst. Knijp het brood uit en kneed dit door het worstvlees. Schep voorzichtig de peppadews erdoor. Vorm een brood van het mengsel en leg het in de ovenschaal. Bak het gehaktbrood 25 min. in het midden van de oven.
  2. Verdeel ondertussen de aardappelpartjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 20 min. boven in de oven goudbruin en gaar.
  3. Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel en snijd deze in plakjes. Kook de roosjes en de plakjes broccoli in 5 min. beetgaar. Snijd het gehaktbrood in plakken en serveer met de aardappelpartjes en broccoli.

Tip:

Voeg eens 3 uitgelekte el peppadew toe aan geroerbakte kip en verse oosterse wokgroente (zak 400 g).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.